Hozzávalók (2 személyre):
- 1 csirkemellfilé
- só, bors, fokhagyma, mustár
- 1 hagyma nagyobb darabokra vágva
- 1 nagyobb, vagy 2 kisebb sárgarépa nagyobb darabokra vágva
- kb. 15 közepes szelet füstölt kolbász
- hurkapálcika
Elkészítés:
1. A hús vágjuk kockákra és pácoljuk be a fűszerekkel és a mustárral.
2. A répát sós vízben 2-3 percig főzzük elő.
3. Vágjuk fel a hagymát és a kolbászt is.
4. Húzzunk a nyársakra felváltva a hozzávalókból, míg el nem fogynak. Kb 4 pálcára elég mennyiség.
5. Tegyük a nyársakat tepsire és 200 fokos sütőben süssük 25-30 percig.
Tálaljuk salátával.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése